Toiletpuljen

Søg støtte til etablering af toilet og badeværelse
Ansøgning
Toiletpuljen er specifikt rettet mod de boliger i etageejendomme, der mangler badeværelser eller toiletter. Dog skal boligen være i en andelsforening, ejerforening eller privat udlejningsejendom. 
 
Ansøgningsfrister
Toiletpuljen løber over 2020-2022. Det er forventningen at der vil være to ansøgningsrunder årligt i 2021 og 2022. Frister vil blive meldt ud her på Byfornyelsesportalen og i vores nyhedsbrev.
 
Støttens størrelse
Der er samlet afsat 50 mio. kr. til Toiletpuljen over de næste 3 år. Du kan opnå støtte på 1/3 af projektudgifterne, dog max. 75.000 kr. pr. bolig.
 
VIGTIGT: Byggearbejder, der er igangsat eller allerede er udført støttes ikke.
 
Send ansøgning digitalt
Hvis du vil ansøge om støtte til dit wc/bad-projekt, så udfyld ansøgningsskemaet, skriv ”Ansøgning til Toiletpuljen” i emnefeltet og send det på en mail til:
Hent ansøgningsskemaet herunder.
 
Hyppigst stillede spørgsmål - FAQ
Vi har lavet en FAQ, der indeholder spørgsmål og svar i form af information, gode råd og vejledninger. Hvis der mangler noget i den, så skriv til os – så får vi føjet det til, der mangler!
Hent FAQ’en herunder
 
Vejledninger, inspirationskataloger mm.
Som en hjælp for dig, der har ansøgt, er der udarbejdet et excelark, der med fordel kan anvendes både til at holde styr på budgettet, få lavet en god aflevering efter byggeriet et færdigt og når du skal indsende byggeregnskab til os. Filen hedder "BudgetAfleveringRegnskab" og du henter den herunder.
Der refereres i FAQ’en til en række dokumenter, der kan findes på hjemmesiden. Disse opdateres løbende. Dokumenterne nævnt i FAQ’en er ikke nødvendige i forbindelse med ansøgningen.
 
Inspiration til små badeværelser
I dette katalog, har vi forsøgt at samle en række eksempler på indretning af små badeværelser, der kan inspirere til at se muligheder for etablering af toilet/bad i din bolig.
Hent kataloget herunder
 
Tilbagebetalingsdeklarationer
Som i øvrige byfornyelsesprojekter tinglyses en deklaration om hel eller delvis tilbagebetaling af tilskud til Københavns Kommune ved salg eller ejerskifte inden for 20 år.

Hent vores vejledninger til hvad deklarationen indeholder under "Nyttig viden".